“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Sikeres volt a Cipősdoboz Akció Kelet-Magyarországon is

Author: Főadmin Date: 2015. december 31., csütörtök 09:22

 

Mint minden évben, idén is rengeteg adomány gyűlt össze, több mint 250 dobozt juttattak el a segíteni vágyók az egyesület Kossuth téri gyűjtőpontjára. A speciális mentők nem csak összegyűjtötték, de el is juttatták a karácsonyi csomagokat a leginkább rászorulóknak. Így jutott igazi karácsonyi meglepetés a tarpai nagycsaládosoknak, Kislétára, a borbányai Családok Átmeneti Otthona lakóinak, a kárpátaljai Gát község óvodásainak, illetve a Magyar Vöröskereszt egyik anyaotthonában élő gyermekeknek. A Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület és a Baptista Szeretetszolgálat köszöni az összes felajánlást, amely sok rászoruló gyermek karácsonyát tette szebbé ebben az esztendőben is.

RELATED NEWS

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére