X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Segítség a jégeső károsultjainak

Author: Főadmin Date: 2016. június 21., kedd 13:51

 

Mint ismeretes, legalább hét szatmári településen okozott jelentős károkat a néhol teniszlabda méretű  jégeső, a kárbejelentések folyamatosan érkeznek. Rozsályban, Zajtán, Méhteleken, Garbolcon, Gacsályon, Kishódoson és Nagyhódoson több száz házat rongált meg a jég, elsősorban a régebbi, palafedésű ingatlanok szenvedtek nagyobb károkat. Rozsályon 150-180 házat vert el a jég, áttörte a cserepeket és betörte az ingatlanok tetőablakait is. 

A viharkárok áldozatainak megsegítésére a Baptista Szeretetszolgálat várja az adományokat a 1355-ös adományvonalon, valamint „viharkárosultak" megjelöléssel   a KDB Bank 13555555-5555555-55555555 számlaszámon keresztül. 

 

 

 

RELATED NEWS

Áprilisban nyíló családok átmeneti otthona keres munkatársakat

Békés - A Baptista Szeretetszolgálathoz tartozó Országos Szociális Intézményfenntartó Központ teljes állású munkatársakat keres családgondozó, szakgondozó-gondozó munkakörökbe Békés városában hamarosan nyíló Csillagmajor Családok Átmeneti Otthonába.

Szeretet. Szolgálat.

Kiváló munkát végzett kollégáinkat díjaztuk: ők érdemeltek elismerést

Pákozd - Idén a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjába vártuk mindazokat, akik kiváló munkájukért kiérdemelték a segélyszervezet valamelyik oktatási, vagy szociális díját az elmúlt két esztendőben.

Lap tetejére