“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Segítség a jégeső károsultjainak

Author: Főadmin Date: 2016. június 21., kedd 13:51

 

Mint ismeretes, legalább hét szatmári településen okozott jelentős károkat a néhol teniszlabda méretű  jégeső, a kárbejelentések folyamatosan érkeznek. Rozsályban, Zajtán, Méhteleken, Garbolcon, Gacsályon, Kishódoson és Nagyhódoson több száz házat rongált meg a jég, elsősorban a régebbi, palafedésű ingatlanok szenvedtek nagyobb károkat. Rozsályon 150-180 házat vert el a jég, áttörte a cserepeket és betörte az ingatlanok tetőablakait is. 

A viharkárok áldozatainak megsegítésére a Baptista Szeretetszolgálat várja az adományokat a 1355-ös adományvonalon, valamint „viharkárosultak" megjelöléssel   a KDB Bank 13555555-5555555-55555555 számlaszámon keresztül. 

 

 

 

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére