“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Reménységet nyújtani válság idején

Author: Főadmin Date: 2018. február 23., péntek 10:54

 

Új időpontban a Billy Graham Társaság egynapos szemináriuma!


Sajnálattal tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és jelentkezőt, hogy Billy Graham 2018. február 21-én szerda reggel bekövetkezett halála miatt a Billy Graham Társaság, a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „REMÉNYSÉGET NYÚJTANI VÁLSÁG IDEJÉN” szemináriumot egy későbbi időpontban fogjuk megtartani.

 A rendezvény Amerikából érkező előadói, a Billy Graham Gyors Reagálású Egység (Rapid Response Team – RRT) igazgatója és igazgatóhelyettese stratégiai részt vállalnak a kegyeleti szertartások megszervezésében. A magyarországi szemináriumra jelentkezők és a szervezők megértését, valamint egy későbbi időpont egyeztetését levélben kérték tőlünk.

 Amint kijelölésre kerül az új időpont, a jelentkezőket emailben értesítjük, illetve meghirdetjük az Egyház és a Szeretetszolgálat internetes felületein.

 Rev. Dr. Billy Graham temetése 2018. március 2-án lesz. Életútjáról itt olvashat bővebben: http://www.baptist.hu/billy-graham-1918-2018/

 

 

 

 


 

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére