“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Rangos eseményen mutatkozott be a robotikás csapat

Author: Főadmin Date: 2016. november 26., szombat 17:26

 

– A megtisztelő lehetőséget, hogy egy ilyen rangos és magas színvonalú rendezvényen kiállítóként vehettünk részt, a RoboCup Junior 2016 Németországban megrendezett világversenyen elért kiemelkedő eredményeink alapozták meg – mondta a csapat vezetője, Abán Csaba.

A Baptista Szeretetszolgálat robotikásai a világverseny Rescue kategóriájának országok közötti versenyében Japánt több mint 600 ponttal megelőzve 2. helyezést, a SuperTeam versenyszámban pedig Horvátország programozóival együttműködve 1. helyezést értek el.

– A kiállításon a világversenyen építetthez hasonló autonóm robottal, katasztrófa szimulációs helyzetben hajtottunk végre mentési feladatokat. Örömmel tapasztaltuk, hogy a közönség nagy érdeklődéssel és elismeréssel fogadta bemutatóinkat – folytatta Abán Csaba.

A feladatokat Jakab Ágnes, Léka Patrícia, Papcsák Nóra, Poór Lili, ifjabb Abán Csaba és felkészítőjük, Abán Csaba hajtotta végre egy olyan eseményen, amely több tízezer látogatót vonzott.


 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére