“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Programvezetőnk, De Coll Ágnes újabb rangos elismerést vehetett át

Author: Főadmin Date: 2019. október 14., hétfő 18:37

 

Budapest – Dr. Pintér Sándor belügyminiszter miniszteri elismerést adományozott De Coll Ágnesnek, a Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni programvezetőjének, amelyet Dr. Hegyaljai Mátyás európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkár, az emberkereskedelem elleni küzdelem nemzeti koordinátora október 10-én adott át.

Az esemény alkalmából a Belügyminisztérium az alábbi közleményt adta ki: „De Coll Ágnes a Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni programjának vezetőjeként hosszú évek óta folyamatos és elhivatott munkájával járul hozzá az áldozatsegítés és tudatosságnövelés területén a nemzeti és nemzetközi célkitűzésekhez, valamint a Belügyminisztérium Nemzeti Koordinációs Mechanizmusának és NGO Kerekasztalának tagjaként kiváló együttműködést folytat mind kormányzati, mind más civil szervezetekkel.

Az Amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériuma 2019. június 20-án ’TIP Hero’ elismerésben részesítette, kiemelve rendkívül eredményes hozzájárulását a magyar kormányzati intézmények képességének és kapacitásának támogatásához és erősítéséhez az emberkereskedelem elleni küzdelemben, kiemelkedő tevékenységét a figyelemfelhívásban és tudatosság-növelésben. Az elismerést minden évben nyolc elkötelezett és eredményes szakembernek ítéli oda az USA Külügyminisztériuma.”

 

 

 


RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére