“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ózongenerátor adomány érkezett a Cipősdoboz Akció részére

Author: Főadmin Date: 2020. november 24., kedd 12:20

 

Kecskemét –  A járványhelyzetre való tekintettel a Szinimpex Kft. idén ózongenerátorral segíti a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akcióját. 


Egy ózongenerátort kapott a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója, aminek használata a kontaktmentes dobozgyűjtés mellett biztosítja majd a dobozok fertőtlenítését. Kovács Szinisa, a Szinimpex Kft. ügyvezető-tulajdonosa elmondta: úgy döntöttek, idén – a pandémiás helyzetre való tekintettel – egy ózongenerátor kölcsönadásával támogatják a karitatív kezdeményezést, majd hozzátette, nem először támogatják az akciót, mivel ez cégük szellemiségével is összhangban van és fontosnak tartják az adományozást, az adományozás szokásának megteremtését a magyar cégek körében.  Miért éppen a Cipősdoboz Akcióra esett a választásuk? Szívükhöz közel álló ez az adományozási kampány, annak célja és üzenete.   

Köszönjük a felajánlást ebben a kihívásokkal teli, nehéz időszakban!  

 


RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére