“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ötéves a Tábitha Gyermekhospice Ház

Author: Főadmin Date: 2016. szeptember 06., kedd 11:22

 

Öt évvel ezelőtt, 2011 szeptemberében érkezett az első beteg gyermek a törökbálinti gyermekhospice-ba. Az épület akkor még frissen volt átalakítva egy családi házból. Galambos Lászlóinformatikai vállalkozó, a Tábitha ötletgazdája, alapítója és főtámogatója a saját házát ajánlotta fel a célra, és saját költségén alakíttatta át azoknak a korszerű követelményeknek megfelelően, amelyek – a munkatársak szaktudásával együtt – lehetővé tették, Magyarország második, s máig a legnagyobb, az orvosi szakma által széleskörűen elismert gyermekhospice háza működhessen a településen. Öt év telt el: az ünneplésre szeretettel várják a Házzal kapcsolatban álló családokat, támogatókat, barátokat, érdeklődőket és a leendő önkénteseket 2016. szeptember 10-én, szombaton 17 óra 30-kor a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskolában (Óvoda utca 6.). A részvételi szándékot kérik jelezni az info@tabitha.hu címen.

 

 

RELATED NEWS

Európai baptista vezetők a Baptista Szeretetszolgálatnál

Törökbálint, Velence, Székesfehérvár, Pákozd - Az oktatás, a speciális mentés, a szociális és a logisztikai munka egy-egy fontos szeletével ismerkedtek meg azok a vendégek, akik pénteken délután fővárosi programjukat kiegészítve több Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott intézményt és szervezetet is meglátogattak.

Megállapodást kötött az MKI, a baptista egyház és a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Együttműködési megállapodást kötött a Magyarságkutató Intézet (MKI), a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat hétfőn.

Felkészülten földön, vízen, de még a levegőben is!

Dunakanyar – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei az elmúlt napokban mindent megtettek azért, hogy felkészülten fogadhassuk a Duna tetőzését.

Lap tetejére