“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Őszi futás a gyermekekért

Author: Főadmin Date: 2016. szeptember 26., hétfő 12:31

 

A Baptista Szeretetszolgálat gyermekvédő intézményének támogatásáért rendeznek jótékonysági futást október 1-én, szombaton. A rajt Érden, a Római út 9-es szám alatt (Gát, Termál parkoló) lesz. A segíteni vágyó sportbarátokat 10 órakor rövid bemutatkozás után köszöntik a szervezők, majd Bartos Dávid Ironman triatlonistával megkezdődik a bemelegítés. A mezőny 10 óra 30-kor vág neki a szabadon választott hosszúságú távnak: egy kilométert mindenkinek teljesítenie kell, a legnagyobb távolság hossza nincs meghatározva, de 13 óráig mindenkit a célba várnak. A futás ideje alatt a színpadon színes programokkal várják az érdeklődőket.

A rendezvényt az érdi önkormányzat mellett Szekeres Adrienn énekesnő, dalszerző, valamint számos önkéntes támogatja. Aki anyagilag segítené az otthon gyermekek érdekében végzett munkáját, az a futás regisztrációjánál a helyszínen megteheti ezt, de lehet banki átutalással is adományt küldeni a Fészek Gyermekvédő Egyesület címére (OTP Bank 11742111-20027928). A közlemény rovatba írják be: „Jótékonysági futás”.    

      

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére