“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Nemzetközi Szakszeminárium Budapesten a Baptista Szeretetszolgálat részvételével

Author: Főadmin Date: 2015. április 16., csütörtök 21:06

A rendezvényen, a 7 tagországon (Ausztria, Németország, Szlovákia, Csehország, Svájc, Szlovénia és Magyarország) kívül Horvátországból is részt vesznek szervezett bűnözés elleni fellépés terén több éves szakmai gyakorlattal rendelkező rendőrök.
 
A képzésen De Coll Ágnes a szeretetszolgálat programvezetője tartott előadást „A Baptista Szeretetszolgálat feladatrendszere, tevékenysége, tapasztalatai az emberkereskedelem – szexuális kizsákmányolás – prostitúció kezelésével összefüggésben” címmel a szeminárium résztvevőinek.

Az előadásban bemutatásra került a szeretetszolgálat együttműködése a magyarországi és a külföldi rendőrökkel az emberkereskedelem ellenes küzdelemben.

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére