“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Nagy siker a modern grundmese bemutatóján

Author: Főadmin Date: 2015. június 29., hétfő 11:57

 

 

A Fejér Megyei Hírlapban Gábor Gina beszámolt róla: a rendező, Kalányos Tamás hónapokig tartó válogatáson volt túl, mire megtalálta Nemecseket, Bokát, Gerébet és másokat Molnár Ferenc alkotásának megformálásához. A seregélyesi baptista iskola igazgatója, Sajtos József évek óta arra törekszik, hogy az intézmény minél több kulturális programmal szolgáljon. Az iskolában drámatagozat is működik, a diákok szívesen szerepeltek az Imre Sándor Szeretetszínház produkcióiban. Sajtos József igazgató a szeretetszínház kapcsán ismerte meg Kalányos Tamást, s ők ketten elhatározták, hogy olyan nyári produkciót hoznak létre, amely összekovácsolja a környékbeli fiatalokat és a vállalkozó kedvű seregélyesieket. Gábor Gina újságíró arról is írt, hogy Sajtos József és Kalányos Tamás hosszú távon tervez: azt szeretnék, ha jövőre ismét létrejönne egy előadás, s abból kinőne egy sokszínű program, aminek már neve is van: Seregélyesi Madárlátta Fesztivál. (Gábor Gina teljes riportját Sajtószoba című rovatunkban olvashatják a hétvégi produkcióról, amelyen ott volt az esemény fővédnöke, Szenczy Sándor, a Baptsta Szeretetszolgálat elnöke is.)  

RELATED NEWS

November 24-én, pénteken elindult az idei, sorban a 20. Cipősdoboz Akció

Idén 20. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatjuk el, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá.

Fejlesztés Seregélyesen: épületszárnnyal bővült a Hétszínvirág baptista óvoda

Seregélyes - Új bölcsődei szárnnyal bővült a seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda épülete, melyben november elején kezdődhetett az oktató-nevelő munka.

A baptista gimnázium viszonyítási pont a tehetséggondozás területén

Budapest - A Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára mondott köszöntőt az Addetur Baptista Gimnázium, Technikum és Szakiskola fennállásának 30. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.

Lap tetejére