“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Munkatársunkat az év emberének választották a Kisalföldön

Author: Főadmin Date: 2017. január 13., péntek 12:56

 

A Kisalföld szerkesztősége idén negyedik alkalommal választotta meg az Év Embereit. A hétköznapok hőseit keresték a térségben, olyanokat, akik példát mutattak a környezetükben élőknek emberségükkel, munkájukkal, közösségi aktivitásukkal, vagy éppen bátor kiállásukkal. A soproni régióból a Baptistapont vezetője, az adománybolt révén a szegényeken segítő Gálné Kapás Márta kapta meg ezt a rangos elismerést.  

- A segítés éppen olyan fontos, mint más tevékenység. Amikor jönnek a felajánlások, megígérem, hogy jó helyre kerülnek, és ezt be is akarom tartani. Szeretnék hatással lenni az emberek életére és főképpen azoknak segíteni, akik maguk is tenni akarnak magukért, akik fel is akarnak állni. Nem vagyok egyedül... - nyilatkozta a Kisalföld újságírójának a díjazott.   

 

  

 

RELATED NEWS

Európai baptista vezetők a Baptista Szeretetszolgálatnál

Törökbálint, Velence, Székesfehérvár, Pákozd - Az oktatás, a speciális mentés, a szociális és a logisztikai munka egy-egy fontos szeletével ismerkedtek meg azok a vendégek, akik pénteken délután fővárosi programjukat kiegészítve több Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott intézményt és szervezetet is meglátogattak.

Megállapodást kötött az MKI, a baptista egyház és a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Együttműködési megállapodást kötött a Magyarságkutató Intézet (MKI), a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat hétfőn.

Felkészülten földön, vízen, de még a levegőben is!

Dunakanyar – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei az elmúlt napokban mindent megtettek azért, hogy felkészülten fogadhassuk a Duna tetőzését.

Lap tetejére