“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Munkatársunkat az év emberének választották a Kisalföldön

Author: Főadmin Date: 2017. január 13., péntek 12:56

 

A Kisalföld szerkesztősége idén negyedik alkalommal választotta meg az Év Embereit. A hétköznapok hőseit keresték a térségben, olyanokat, akik példát mutattak a környezetükben élőknek emberségükkel, munkájukkal, közösségi aktivitásukkal, vagy éppen bátor kiállásukkal. A soproni régióból a Baptistapont vezetője, az adománybolt révén a szegényeken segítő Gálné Kapás Márta kapta meg ezt a rangos elismerést.  

- A segítés éppen olyan fontos, mint más tevékenység. Amikor jönnek a felajánlások, megígérem, hogy jó helyre kerülnek, és ezt be is akarom tartani. Szeretnék hatással lenni az emberek életére és főképpen azoknak segíteni, akik maguk is tenni akarnak magukért, akik fel is akarnak állni. Nem vagyok egyedül... - nyilatkozta a Kisalföld újságírójának a díjazott.   

 

  

 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére