“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Miért fontos az Önök támogatása?

Author: Főadmin Date: 2018. március 05., hétfő 08:29

 

Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke levelet írt a segélyszervezet szociális intézményeinek fenntartásában lévő ellátottak, valamint a baptista fenntartású oktatási intézményekben tanulók szüleihez, hozzátartozóihoz. A cél az, hogy az 1+1% százalékos jövedelemadó felajánlás segítségével a fenntartó még jobb lehetőségeket teremthessen azok számára, akikről gondoskodni hivatott.   


„Tisztelt Szülők/Hozzátartozók!

 

Szeretettel köszöntöm Önöket és sok sikert, örömet kívánok az új esztendőben!

A Baptista Szeretetszolgálat mindent megtesz annak érdekében, hogy szociális és oktatási intézményeiben ellátott vagy tanuló mintegy 30 ezer fő ellátásáról a legmagasabb szinten gondoskodjon, és az alapellátáson felül további lehetőségeket teremtsen. Ilyen lehetőség például az anyanyelvi önkéntesek foglalkoztatása, a tehetségek felkarolása és támogatása, a külföldi tanulmányi versenyeken való részvétel, a nyári nyelvi táborok szervezése, a külföldi ösztöndíjak biztosítása, az iskola- és intézménylelkészi szolgálat, szociális juttatások és adományok rászorulók részére.

Sokan talán nem is gondolják, hogy személyi jövedelemadójuk 1+1 %-os felajánlása hány ezer gyermek és idős ember mindennapi gondját oldhatja meg, hány emberi élet menthető meg, hány mentőakció indítható el.

Ahhoz, hogy ezt biztosítani tudjuk a jövőben is, kérjük az Önök támogatását. Kérjük, hogy személyi jövedelemadó bevallásában rendelkezzen a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány (adószám: 18485529-1-42) és a Baptista Egyház (technikai szám: 0286) javára.

További információ és rendelkező nyilatkozat megtalálható a Segítek, hogyan és kinek  adakozhatok? menü oldalon.

Megköszönve a támogatást, megbecsüléssel: Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke”                                            

                                                                                                                             

 

 

 

 

 

 


 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére