“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Author: Főadmin Date: 2024. február 09., péntek 12:55

 

 

A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól. Azbej Tristan és Kovács Zoltán államtitkárok is részt vettek a megemlékezésen, amelyen más mentők mellett jelen volt a Baptista Szeretetszolgálat Rescue24 mentőcsapatának képviseletében Szilágyi Béla, a segélyszervezet elnöke, Pavelcze László parancsnok, a szervezet veszélyhelyzet-kezelési igazgatója is. Gülşen Karanis Ekşioğlu asszony, a Török Köztársaság magyarországi nagykövete beszédében kifejezte a török nép háláját az általunk tett erőfeszítésekért, és köszönetet mondott a meghívott házastársaknak is a támogatásért és áldozatvállalásért, amelyet a baj órájában a rászorulók megsegítésére indult hivatásos és önkéntes csapatok tagjaiért tettek.

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére