“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Magyar Ifjúsági Robot Kupa: a nyírbogdányiak utazhatnak a vb.-re!

Author: Főadmin Date: 2015. április 18., szombat 13:39

 Haladó kategóriában Papcsák Nóra, Jakab Ágnes, Poór Fanni (felkészítő tanáruk Abán Csaba) ugyancsak hibátlan futammal és száz százalékos teljesítménnyel lett az ország legjobbja. Így idén negyedik alkalommal ismét a nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Általános Iskola csapata szerezte meg a jogot arra, hogy hazánkat képviselje a világbajnokságon.

RELATED NEWS

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére