“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Képzés az emberkereskedelem áldozatait segítő szakembereknek

Author: Süni Date: 2014. április 08., kedd 17:12

A 2014. március 31-e és április 1-je között megtartott oktatás helyszíne Győr volt, és rendőrök, áldozatvédelmi szakemberek és a szociális szakma képviselői vettek részt rajta. A Szeretetszolgálat tevékenységét Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke, valamint az áldozatok segítését végző munkatársaink mutatták be. A képzés részeként a Szeretetszolgálat osztrák partnerszervezete, a LEFÖ-IBF képviselői az ausztriai munkát, illetve az ottani jogi kereteket is bemutatták. A képzés a Lucia projekt keretei között valósult meg, amely egy másfél éves közös program a Baptista Szeretetszolgálat és a LEFÖ-IBF részvételével, és amelyet az Ausztria – Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 támogat.

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére