“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Karácsonyi hangulat a menekültek között

Author: Főadmin Date: 2016. december 22., csütörtök 17:09

 

Az estét Oláh Gábor hangulatos gitárelőadása nyitotta, amit a 2016-os esztendő eseményeiről készült képekből álló zenés film követett. A finom ünnepi vacsora sem maradhatott el, amelynek megkoronázásaként a szervezők hamisítatlan magyar karácsonyi desszertekkel: mákos és diós bejglivel, valamint mézeskaláccsal kedveskedtek az otthonokban tartózkodó magyar és külföldi családoknak. A közel háromméteres, terebélyes karácsonyfa alatt mindenki megtalálhatta a neki szánt apróságot: sütibabát, kismotort, görkorcsolyát. A családias hangulatú rendezvényen együtt énekeltek a munkatársak, az ott lakó kicsik és nagyok, a kollégák munkáját segítő önkéntesek és gyakornokok, s a korábban az otthon falai között élő családok tagjai. 

RELATED NEWS

Európai baptista vezetők a Baptista Szeretetszolgálatnál

Törökbálint, Velence, Székesfehérvár, Pákozd - Az oktatás, a speciális mentés, a szociális és a logisztikai munka egy-egy fontos szeletével ismerkedtek meg azok a vendégek, akik pénteken délután fővárosi programjukat kiegészítve több Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott intézményt és szervezetet is meglátogattak.

Megállapodást kötött az MKI, a baptista egyház és a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Együttműködési megállapodást kötött a Magyarságkutató Intézet (MKI), a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat hétfőn.

Felkészülten földön, vízen, de még a levegőben is!

Dunakanyar – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei az elmúlt napokban mindent megtettek azért, hogy felkészülten fogadhassuk a Duna tetőzését.

Lap tetejére