“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Karácsonyi hangulat a menekültek között

Author: Főadmin Date: 2016. december 22., csütörtök 17:09

 

Az estét Oláh Gábor hangulatos gitárelőadása nyitotta, amit a 2016-os esztendő eseményeiről készült képekből álló zenés film követett. A finom ünnepi vacsora sem maradhatott el, amelynek megkoronázásaként a szervezők hamisítatlan magyar karácsonyi desszertekkel: mákos és diós bejglivel, valamint mézeskaláccsal kedveskedtek az otthonokban tartózkodó magyar és külföldi családoknak. A közel háromméteres, terebélyes karácsonyfa alatt mindenki megtalálhatta a neki szánt apróságot: sütibabát, kismotort, görkorcsolyát. A családias hangulatú rendezvényen együtt énekeltek a munkatársak, az ott lakó kicsik és nagyok, a kollégák munkáját segítő önkéntesek és gyakornokok, s a korábban az otthon falai között élő családok tagjai. 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére