“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Jubileumi Vidám Gyereknap, a mosoly cirkusza

Author: Főadmin Date: 2016. június 10., péntek 20:45

 

Ezen a különleges napon az ország egész területéről (például Pécsről, Vásárosnaményről, Szegedről, Szentendréről, Balatonszemesről és Hevesről) közel kétezer gyermeket látott vendégül a segélyszervezet, a fiatalok a Fővárosi Nagycirkuszban a műsoron lévő Vízi Cirkusz – Atlantisz gyermekei című előadást láthatták, és meglátogathatták a Fővárosi Állat- és Növénykertet is. Az ifjakat és szüleiket, felnőtt kísérőiket Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi igazgatója köszöntötte. Az előadás végén a gyermekek léggömböket, ajándékcsomagot kaptak.

A Baptista Szeretetszolgálat idén 20 éves: a szervezetet 1996 áprilisában jegyezte be a bíróság. Alapítója a Magyarországi Baptista Egyház, „megálmodója” és máig elnöke Szenczy Sándor baptista lelkész. Az alapítvány célja kezdetektől fogva az volt, hogy Jézus Krisztus szeretetparancsa alapján segítsen a rászorulókon itthon és külföldön. A Baptista Szeretetszolgálat nem csak Magyarországon, de a világ számos országában nyújt rendszeres segélyt, humanitárius és lelki segítséget, és hajt végre fejlesztési programot szükséget szenvedő és szociálisan perifériára szorult emberek számára, így könnyítve nehéz helyzetükön, lehetőséget biztosítva számukra egy emberibb élethez.

E küzdelmes és sikeres 20 esztendő előtt is tisztelgett a szeretetszolgálat a Jubileumi Vidám Gyereknap megszervezésével.

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére