“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Jót tenni: népkonyha a legjobban rászorulóknak

Author: Főadmin Date: 2015. május 19., kedd 14:10

Az ételosztó állomást és a programot működés közben május 19-én, kedden mutatták be Bárdudvarnokon és a környező településeken. A mobil ételosztó jármű (amelyhez a támogatást az EMMI Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkóztatásért Felelős Államtitkársága biztosította) a legelmaradottabb területeken úgy képes ellátni a népkonyhai szolgáltatást, hogy nem szükséges hozzá egyéb infrastruktúra, csak készétellel kell feltölteni.  A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy minden munkanap több száz rászoruló, nincstelen, vagy a létminimum alatt élő juthat egy tál meleg ételhez. 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére