“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ingatlanadománnyal támogatják a Baptista Szeretetszolgálatot

Author: Főadmin Date: 2022. december 09., péntek 19:33

 

Ingatlanadománnyal támogatják a Baptista Szeretetszolgálatot, a Vantage Towers Zrt. Magy községben adományozott ingatlant a szeretetszolgálatnak, ahol közösségi teret, szociális mosodát és fürdőt működtetnek a környéken élő hátrányos helyzetűek számára. 

A cég nemrég vásárolta meg a Magy községben található 54 méteres bázisállomásának helyet adó területet a helyi önkormányzattól, majd megosztották az ingatlant, így külön helyrajzi számra került a bázisállomás, és külön helyrajzi számra a Baptista Szeretetszolgálat által üzemeltetett épületek. Az adományozást követően a szeretetszolgálat már nem bérlőként, hanem saját tulajdonú területen folytathatja a karitatív tevékenységet. A cég közleménye idézi Szilágyi Bélát, a Baptista Szeretetszolgálat elnökét, aki elmondta, "nagyon hálásak vagyunk a nekünk adományozott földterületért, melyet a Felzárkózó települések programunk keretében hasznosítunk e rendkívül elmaradott régióban". Baptista Szeretetszolgálat 2018 márciusa óta van jelen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található Magy településen, komplex járási és települési felzárkóztató programokkal: céljuk a helyi lakosság életminőségének javítása, nagy hangsúlyt fektetve a koragyerekkori fejlesztésre, munkaszocializációra, az oktatás és egészség fejlesztésére, és a lakhatási körülmények javítására. A Vantage Towers Zrt. 2200 bázisállomásával Magyarország egyik vezető toronyvállalata. A vállalat törekvése, hogy azokat a földterületeket, melyeken telekommunikációs bázisállomásai találhatók, az üzemeltetésén, fenntartásán túl minél sokoldalúbban, legfőképp társadalmi vagy fenntarthatósági célok érdekében is hasznosítsa. Budai J. Gergő, az országban 2200 bázisállomást üzemeltető zrt. elnök-vezérigazgatója a közleményben kiemelte, Magyon egy mikroközösség fejlődését támogatják azzal, hogy támogatják a Baptista Szeretetszolgálat tevékenységét. A társaság munkatársaival csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat évek óta sikerrel működő Cipősdoboz kezdeményezéséhez is.

Forrás: MTI

 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére