“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Idén is nagy siker volt a jótékonysági autós felvonulás

Author: Főadmin Date: 2021. július 13., kedd 14:49

 

Budapest – A koronavírus járványban elhunyt szülők gyermekeinek és más rászorult gyerekeknek szervezett jótékonysági autós felvonulást a fővárosban a Baptista Szeretetszolgálat.   

 

Hétfőn hatvankét luxusautó – közöttük öt limuzin –, három mentőautó, nyolc rendőrségi motoros és két rendőrautó, valamint egy városnéző autóbusz vitte el a Hősök teréről Budapest legszebb helyszíneire azokat a gyerekeket, akiknek a Baptista Szeretetszolgálat így kívánt örömet szerezni: százhetven ifjú ember és az őket kísérő negyvenöt felnőtt élhetett boldogan az immár hagyományos lehetőséggel. Az eseményre ismert személyek is eljöttek, ott volt Polgár Tünde, Polgár Árpád, Tóth Andi és Andrei Mangra is. 

A segélyszervezet köszönettel tartozik a támogatók segítségéért: a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak és a Pizza King Expressnek, a XIXO-nak, a REGIO Játék jóvoltából pedig minden gyermek egy lufit kapott ajándékba. A jótékonysági autós felvonulás partnere volt a Tábitha Gyermek- és Gyermekhospice Alapítvány „Őrangyalok Ligája” elnevezésű programja is.  

 

Fotók: Pados István  

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére