“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Hittörténetek a baptista iskolában

Author: Főadmin Date: 2017. január 27., péntek 12:53

 

Ribáné Horváth Enikő igazgató asszony köszöntötte házigazdaként az egybegyűlteket, majd felkérte Steiner Józsefet, a Baptista Szeretetszolgálat missziói igazgatóját arra, hogy ismertesse a B49 elnevezésű program történetét, célját, és mutassa be az eseményen előadókat. Steiner József, aki a B49-es program vezetője is, elmondta: a szeretetszolgálat célja az, hogy fenntartóként színvonalas oktatásra adjon lehetőséget az iskolák számára, de amint azt Szenczy Sándor, a segélyszervezet alapító elnöke megálmodta, a B49-es program keretében a hitet és a keresztyén értékeket is szívesen bemutatjuk az érdeklődőknek, mindazoknak, akik nyitottak erre. Szabó Balázs gospel énekes és Agárdi Szilvia énekesnő dalai vezették fel Szenczy Sándor előadását. A lelkész szenvedélyes hangú beszédében megszólította a fiatalokat, kifejtve, fontos az, hogy Istennel személyes kapcsolatunk legyen. A Duna Televízió stábja az esemény felvétele után interjút készített Szenczy Sándorral. 

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére