“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Hidraulikus emelők segítik a logisztikai munkát a járvány idején

Author: Főadmin Date: 2020. április 02., csütörtök 19:53

 

Biatorbágy – Révész Máriusz kormánybiztosnak, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetőjének a jelenlétében vett át a Baptista Szeretetszolgálat képviselője két hidraulikus kézi emelőkocsit, amelyek ezután a koronavírus elleni küzdelmében segítik a segélyszervezetet.

Az adományokat Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója, Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója, Bisztriczki Csaba, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat logisztikai vezetője vette át április 2-án, csütörtökön Horváth Zoltántól, a Jungheinrich Hungária Kft. ügyvezető igazgatójától a kft. biatorbágyi telephelyén. A cég a három segélyszervezetnek összesen tíz hidraulikus kézi emelőkocsit bocsátott a rendelkezésére addig, amíg a szükséghelyzet ezt megköveteli. Horváth Zoltán hangsúlyozta: az ötlet akkor fogalmazódott meg bennük, amikor a Dél-Pesti Kórház a segítségüket kérte. Jelezték támogatási szándékukat az Operatív Törzs felé, így kaphatott a három segélyszervezet is „békákat”, amely a logisztikai munkát segíti majd raktáraikban. Horváth Zoltán azt mondta, fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást, ők pedig leginkább ilyen módon tudják hatékonyan támogatni a járvány elleni küzdelmet.   

MTI/Illyés Tibor

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére