“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Hét gyermek maradt édesanya nélkül

Author: Főadmin Date: 2021. március 27., szombat 19:12

 

A Baptista Szeretetszolgálat egy újabb súlyos tragédia kapcsán várja a nagylelkű adományozók segítségét. Egy Eger környéki, hétgyermekes anyuka veszélyessé vált állapota miatt császármetszéssel szülte meg hetedik gyermekét, majd lélegeztetőgépre került, és életét vesztette. Az édesanya legkisebb gyermekét, az alig néhány napja született kisfiút egyetlen pillanatra sem ölelhette magához, mert a baba születésekor már mélyaltatásban volt.

Szerencsére a kicsi jól van, ám az édesapának, Zsoltnak most hét gyermeket kell teljesen egyedül ellátnia, úgy, hogy közülük az egyik még csecsemő.

„Bevallom, még fel sem fogtam igazán, ami velünk történt”, mondta Zsolt. „Olyan, mint egy rémálom, mert hiába imádtam mindennél jobban a feleségemet és ordítani tudnék a fájdalomtól, amelyet a hiánya okoz, a gyerekek miatt tartani kell magam…”

 

Hiszünk a közösség erejében! Kérjük, támogassa Ön is a hétgyermekes családot! 

A pénzadományokat a Baptista Szeretetszolgálat az alábbi számlaszámra várja:

UniCredit - 10918001-55555555-55555555

OTP Bank - 11736082-20054403-00000000 

Közlemény: Zsolt és gyermekei  


 

 

 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére