“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Herczegh Anita látogatott pákozdi logisztikai központunkba

Author: Főadmin Date: 2021. december 02., csütörtök 15:48

 

PÁKOZD - Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke köszöntötte elsőként a résztvevőket azon az eseményen, amelyen Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége, a Regőczi Alapítvány kuratóriumának elnöke család- és gyermekjóléti szolgálatok képviselőivel egyeztetett a szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjában.

 

A Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjában november 30-án, kedden ott volt Simon Attila István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára, Almási Győző, a Miniszterelnökség hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkára, Koncz István, a Magyar Államkincstár társadalombiztosítási és családtámogatási igazgatója és Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója és Gál Dávid ügyvezető igazgató is. Herczegh Anita országjáró körútjának hatodik állomásán látogatott Fejér megyébe, ahol olyan személyekkel találkozott, akik kapcsolatba kerültek a Regőczi Alapítvánnyal, majd egyeztetett a helyi család- és gyermekjóléti szolgálatok képviselőivel és megtekintette a Baptista Szeretetszolgálat logisztikai központját.

 

Fotó: Pesti Tamás

 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére