“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Gyermekfesztivál munkatársaink és önkénteseink közreműködésével

Author: Főadmin Date: 2018. június 19., kedd 14:55

 

Fót – Június 18-án és 19-én immár hatodik alkalommal rendezték meg az Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivált a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak és önkénteseinek részvételével.


A szervezők idén is több fellépővel, színes programokkal és sok ajándékkal, illetve nagy meglepetésekkel várták a visszatérő és az új vendégeket. A részvétel elismerést jelentett minden olyan gyermekvédelmi gondoskodásban nevelkedő fiatalnak, aki a saját környezetében tanulmányi és sporteredményével, magatartásával, a közösségért végzett tevékenységével az utóbbi időben példát mutatott társainak. A Baptista Szeretetszolgálat támogatóinak – ebben az esetben a dm Kft.-nek és a REGIO Játék-nak – köszönhetően ajándékokkal kedveskedett azoknak, akik részt vettek az ügyességi játékokon, a kézműves programon, a hétpróbán. Több mint 400 gyermek érkezett az eseményre az ország minden tájáról. A baptista Rescue24 Tűzoltó és Kutató Mentő Nemzetközi Csoporttal együttműködő Mancs a kézben Mentőkutyás Egyesület kedden tartott bemutatót a fiataloknak.


RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére