“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Filmvetítés az emberkereskedelemről: a bevétel programunkat segíti

Author: Főadmin Date: 2019. november 14., csütörtök 14:39

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni küzdelmét segíti egy rövidesen sorra kerülő filmvetítés is.

November 20-án, az országos premier előtt egy nappal kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött jótékonysági vetítésen mutatja be a Valan - Az angyalok völgye című lélektani krimit a forgalmazó Mozinet. A beszélgetésen részt vesz De Coll Ágnes, a Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni programjának vezetője, emberkereskedelem szakértő, Utassy Sándor rendőr őrnagy, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának kiemelt főnyomozója és Bagota Béla, a film rendezője is. Az alkotók és a forgalmazó úgy döntöttek, hogy felajánlják a november 20-i vetítés teljes bevételét az emberkereskedelem áldozatainak segítésére. A befolyt összeget a Baptista Szeretetszolgálat programja a túlélők testi-lelki felépülésére és társadalmi visszailleszkedésükre költi majd. A budapesti Allée-ban vetítik a filmet.

 Részletek ITT!

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére