“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ezer doboznyi felüdülés

Author: Főadmin Date: 2017. július 20., csütörtök 16:48

 

Budapest – A rendkívüli melegre való tekintettel a Baptista Szeretetszolgálat július 20-án, csütörtökön 14-től 15 óráig hűtött üdítőitalt osztott a fővárosban, a Nyugati téren, a WestEnd üzletközpont előtt. 

Az akció támogatója a Hell Energy Magyarország Kft. volt. A segélyszervezet önkéntesei több mint ezer darab dobozos üdítőt kínáltak mindazoknak, akik elfogadták a hideg italt a főváros egyik legforgalmasabb pontján. Az osztást újabb ezer doboz kiosztásával július 22-én, szombaton 13 és 14 óra között változatlan helyszínen megismétlik az önkéntesek. A nyár folyamán várhatóan több alkalommal is lesz még ilyen akció, mivel a támogató cég összesen mintegy 11 ezer 500 doboz XIXO Colát ajánlott fel jótékony célra.


RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére