“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Elismerések, díjak a 2020-as év végén

Author: Főadmin Date: 2020. december 20., vasárnap 15:26

 

A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2020. év elismeréseit idén nem volt mód a korábban megszokott ünnepség keretein belül átadni, ám ez semmit sem von le értékükből.


A 2020. év elismertjei:


Fődíjak:


  • Ócsai Nagy Pál-díjat kapott Szász Veronika (BSZ EJSZ Oktatás, Dunáninneni Területi Igazgatóság).
  • A Paul Montacute-díjat Dr. Herencsárné Klug Györgyi, BSZA adományozási igazgató érdemelte ki a humanitárius területről.
  • A Cserepka János-díjat, a szociális intézményeket képviselve pedig Csábi Lászlóné Melinda, belső ellenőrzési igazgató kapta ebben az esztendőben.

 

Szabó Annamária, Ghyczy Gellért, Dr. Heidl Beáta, Ácsné Tóvízi Rita, Király Norbert, Dr. Kovalcsik Edit elnöki dicséretben részesült. Elnöki Elismerés Érmet kapott Borbély Venczel Andrea, Nagy Róbert, Agárdi Lajosné, Kovács Gábor, Nyers Zoltán, Vigh Attila. Elnöki Köszönet Érmet vehetett át Sulyok Nikolett, Pintér Klaudia, Fenyvesi Erika, Mudra Anita, Réti Sándorné, Baloghné Fehér Andrea, Hamar Tibor, Kuti Tamás és Pfaff Gellért. 

 

A Baptista Szeretetszolgálat Köszönet Érmét Lechner Andrea (Addetur Baptista Gimnázium)vette át.  A Minden Tisztelet Érmet Somodi Zsolt (Kölcsey Ferenc Általános Iskola, Törökszentmiklós) érdemelte ki. A Közösség Önzetlen Szolgálatáért Érmet Sasné Oláh Szilvia (NABOK-Illésy Sándor Szakgimnázium és Szakközépiskola, Kisújszállás) és Szabó Anna (Seregélyesi Baptista Általános Iskola) kapta.

Az év nevelőtestülete a Baptista Szeretetszolgálat Kisújszállási Óvodája és a Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Sportiskola, Technikum, Szakgimnázium és Szakképző Iskola lett.

Az év intézményvezetője címet idén Kosaras Istvánné (Hétszínvirág Baptista Óvoda és Bölcsőde, Seregélyes) és Novákné Kónya Zita (EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Technikum, Debrecen) érdemelte ki.    

 

Gratulálunk!

 

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére