“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Csapj le Chuck kalapjára! Jótékonysági árverés a beteg gyermekekért

Author: Főadmin Date: 2019. január 22., kedd 11:48

 

Törökbálint – Chuck Norris rajongók figyelem! Megkezdődött a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági árverése a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház javára.  


A legmagasabb összeget kínáló jótevő egy igazán különleges kincsre tehet szert: Chuck Norris ikonikus, dedikált kalapjának lehet büszke tulajdonosa. Az online aukció teljes bevétele jótékony célt támogat, a Magyarországon több szempontból egyedülálló, a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház mindennapi működését segíti majd. Az ajánlatokat a mellékelt oldalon várjuk, egészen február 28-ig.

 https://licit.dotosystem.com/

 


RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére