“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Cipősdoboz ajándékok a Magyar Nemzeti Múzeumban is

Author: Főadmin Date: 2015. december 18., péntek 17:19

 

A Baptista Szeretetszolgálat a Magyar Nemzeti Múzeummal való hagyományosan jó együttműködés jegyében december 18-án, pénteken 11 órakor az intézmény első emeleti Dísztermében közel kétszáz darab cipősdoboz ajándékot adott át rászorult gyermekek részére. Az ünnepségen a Marcipán Trió interaktív műsorral kedveskedett, a résztvevőket Steiner József, a Baptista Szeretetszolgálat missziós igazgatója köszöntötte. A rendezvényre elhozták cipősdoboz ajándékaikat a Trans-o-flex Hungary Kft. képviselői is. Szerdán Tiszaszalkán és Debrecenben, csütörtökön Budapesten volt ajándékátadó ünnepség, a Látható Szeretet Program részeként is.   

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére