“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Bontsátok ki a vitorlát!: pályázat Fa Nándor versenye kapcsán

Author: Főadmin Date: 2015. március 16., hétfő 20:52

„Napjainkban, amíg te a következő dolgozatra készülsz, olvasod a kötelező olvasmányt, vered a billentyűket a zongoraórán, futod a köröket az edzésen, vagy csak lustálkodsz otthon, két nagyszerű ember egy magyar hajóban szeli az óceánok hullámait, s küzd álmaiért, céljaiért. Fa Nándor és új-zélandi társa, Conrad Colman immár két és fél hónapja éli mindennapjait a Spirit of Hungary fedélzetén és dolgozik azon, hogy sikeresen megkerülje a Földet. De vajon milyen lehet egy ilyen Föld-kerülő vitorlásverseny? Milyen lehet az élet a hajón? Milyen lehet szembenézni a több emelet magas hullámokkal, ordító viharokkal, milyen lehet csodálni a békés óceáni naplementét? Képzeld el, álmodd meg, rajzold és írd le, milyen lehet egy ilyen verseny résztvevőjének lenni!”
Ezt a felhívást teszik közzé március 16-án, hétfőn Seregélyesen a Barcelona World Race nemzetközi verseny 74. napján.
Három kategóriában várják április 22-ig a műveket a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola címére (8111. Seregélyes, Fő u. 201.). Rajzolni bármilyen technikával, méretben lehet. A hajónaplóírás kategóriájában a pályázónak el kell képzelnie egy hetet a Spirit of Hungary fedélzetén, hogy színes és személyes beszámolót írhasson. A harmadik kategóriában levelet kell írni, lehet buzdítani, kérdéseket megfogalmazni Fa Nándornak vagy társának, Conrad Colmannak (neki angolul). Részletes felhívást a www.pelikanhaz.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők. Eredményt május 11-én hirdet majd a zsűri.

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére