“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Békésen megkezdődhet egy újabb, negyven személyes CSÁO építése

Author: Főadmin Date: 2021. április 08., csütörtök 11:58

 

Békés – Rövidesen egy újabb Családok Átmeneti Otthonával bővülhet a baptista intézmények nagy családja, kezdődhet az építkezés! 

 

Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek közösségéhez tartozó Országos Szociális Intézményfenntartó Központ (ORSZIK) ügyvezető igazgatója és Kálmán Tibor, Békés város polgármestere április 7-én adásvételi szerződést írtak alá, amelynek értelmében az ORSZIK megvásárolta azt a telket, amelyre a segélyszervezet rövidesen megkezdheti egy negyven személy ellátásához szükséges Családok Átmeneti Otthonának az építését.

 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére