“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Baptista szakember a NATO konferenciáján

Author: Főadmin Date: 2018. március 24., szombat 23:46

 

Budapest – A NATO Északkeleti Többnemzeti Hadtest konferenciájának vendége volt a Baptista Szeretetszolgálat.

 

2018. május 20-án, Budapesten rendezték meg az Északkeleti Többnemzeti Hadtest „Civil-Katonai Interakció” elnevezésű konferenciáját, amelyre meghívást kapott a Baptista Szeretetszolgálat is. Gál Dávid ügyvezető igazgató a magyar civil szervezetek nemzetközi munkájának külkapcsolatokra gyakorolt hatásáról adott elő az eseményen.

 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére