“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Azokat is segítjük, akik a legtöbbet teszik értünk ebben a helyzetben

Author: Főadmin Date: 2020. április 20., hétfő 06:09

 

Budapest – Egyebek mellett hétezer gyros tálat osztottak szét az elmúlt negyven napban Baricz Dezső programvezető szervezésében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei fővárosi egészségügyi intézmények dolgozói között. 

Az akció sikere elsősorban a Pizza King Expressz mintegy 12 millió forint értékű támogatásának, Melhem Saad étteremlánc tulajdonosnak köszönhető. Az adományt – az étel mellett 2000 darab C-vitaminos POKKA üdítőitalt is – összesen kilenc budapesti kórházba és az Országos Mentőszolgálatnak juttatja el a segélyszervezet a koronavírus-járvány miatt kialakult szükséghelyzet első napjaitól fogva. A gyros mellett már eddig is több mint 3600 pizzát és 5500 Herbal Natural Drink üdítőt, valamint 1200 energiaitalt is ajándékoztak a munkatársak és az önkéntesek a kórházak, valamint a mentőszolgálat dolgozóinak.   

 

 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére