“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Az összefogás 100 arca

Author: Főadmin Date: 2020. április 08., szerda 09:34

 

„Nem látogat senki. Félek! Jó, hogy jött!” Sír egy 92 éves özvegyasszony, egy unokáktól messze élő budapesti dédnagymama.  „Már csak hét napig tudtam volna mibe ételt adni az iskolásaimnak”, suttogja félszegen egy határ menti kistelepülés polgármestere.  „Azt hittem már nem jönnek”, mondja megkönnyebbült arccal a kapuban a rokkantnyugdíjas, két  kamasz fiút nevelő édesanya, aki segítséget kért fiai tanításához.

Hogyne mennénk, mentünk. És megyünk. Ezekben az embert próbáló időkben is próbálunk eljutni oda, ahol baj van, ahol számítanak ránk. A minap az alig 700 lélekszámú Besenyődön jártunk, ahol 34 ládányi, mintegy 70 kg-nyi gombát adtunk át Laskai Tibornénak, a település polgármester asszonyának. Van ahol egy doboz zöldség, van ahol egy tál meleg étel, vagy pár doboz ételhordó. Akad ahol pár jó szó, vagy egy mosoly, vagy csak egy távolról érkező integetés. Az összefogás arcai.

Kérjük, amennyiben megteheted, segíts, hogy folytathassuk a segítségnyújtást!

Tárgyi felajánlással is segítheted ügyünket. Nélkülöző családjainknak, oltalmunk alatt álló időseinknek nagy szüksége van tartós élelmiszerre, gyógyszerekre, tisztító és tisztálkodó szerekre, digitális eszközökre. Oktatási és szociális intézményeink készételekből, meleg étel tárolására alkalmas dobozokból, higiéniai felszerelésekből álló készletei rohamosan fogynak.

Támogatásodat a Baptista Szeretetszolgálat 10918001-00000061-69770006 számlaszámán „Koronavírus” közleménnyel is fogadni tudjuk.

Segíts, hogy segíthessünk! Számítanak ránk, várnak minket, így mi nem tehetjük, de te maradj otthon, majd mi megyünk!

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére