“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Autós jótékonysági felvonulás a szegénység világnapja alkalmából

Author: Főadmin Date: 2019. október 23., szerda 17:57

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat a szegénység világnapja alkalmából jótékonysági felvonulást szervezett limuzinokkal és luxusautókkal, rendőri kísérettel.

Mintegy 150-200 hátrányos helyzetű gyermek számára sikerült rendkívüli élményt szereznie a Baptista Szeretetszolgálatnak: Budapest útjain 20-30 limuzinból és luxusautóból álló felvonuláson vehettek részt október 22-én, kora délután kicsik és nagyok. Az esemény fő támogatója Mága Zoltán hegedűművész volt, de a résztvevők között köszönthette Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója és Baricz Dezső programvezető például Polgár Tündét is. A nem mindennapi konvoj a Hősök terétől indult és a fontosabb látványosságokat érintve haladtak az autók a fővárosban. A segélyszervezet idén már másodjára szervezte meg ezt a programot, ezúttal a szegénység világnapja alkalmából helyezve a hangsúlyt a jótékonykodásra.

RELATED NEWS

Európai baptista vezetők a Baptista Szeretetszolgálatnál

Törökbálint, Velence, Székesfehérvár, Pákozd - Az oktatás, a speciális mentés, a szociális és a logisztikai munka egy-egy fontos szeletével ismerkedtek meg azok a vendégek, akik pénteken délután fővárosi programjukat kiegészítve több Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott intézményt és szervezetet is meglátogattak.

Megállapodást kötött az MKI, a baptista egyház és a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Együttműködési megállapodást kötött a Magyarságkutató Intézet (MKI), a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat hétfőn.

Felkészülten földön, vízen, de még a levegőben is!

Dunakanyar – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei az elmúlt napokban mindent megtettek azért, hogy felkészülten fogadhassuk a Duna tetőzését.

Lap tetejére