“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Autós felvonulás a főváros utcáin, rászoruló gyerekek örömére

Author: Főadmin Date: 2020. június 24., szerda 20:06

 

Ismét 150 ászoruló gyermek részére szervezett felvonulást Budapest útjain a Baptista Szeretetszolgálat. Izgalmas délutánnak néztek elébe azok a hátrányos helyzetű gyermekek, akik ismert emberek és rendőrök kíséretében vettek részt városnézésen a különleges járművekkel. A konvoj a Hősök teréről indult, majd a fontosabb látványosságokat érintve vonultak végig az autók a főváros utcáin. Limuzinok és luxusautók várták a gyerekeket a Hősök terén, közöttük volt Ferrari, Porsche, Bentley, Lamborghini, valamint egy különleges amerikai iskolabusz is. A gyermekek értékes ajándékcsomagot kaptak, és a segélyszervezet – támogatóinak köszönhetően – vendégül látta őket egy-egy szelet pizzára és üdítőre. A felvonulásra eljött Kis Grófo énekes, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó, valamint Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke is. .

 

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére