“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Author: Főadmin Date: 2024. június 06., csütörtök 19:53

 

A Baptista Szeretetszolgálat szerdán Baricz Dezső vezetésével ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját, amelynek során limuzinok és luxusautók vonultak fel rendőri kísérettel a főváros legszebb részeit, fontosabb látványosságait érintve. Az elmúlt évekhez hasonlóan mintegy kétszáz hátrányos helyzetű gyermeknek tudtunk jótékonysági programunkkal örömet szerezni: öt limuzin és több mint félszáz luxusautó várta a gyerekeket a budapesti Hősök terén. Velünk voltak sztárvendégeink, Szabó Ádám és Szabó Jennifer énekesek és Kecskés Bence gyorsasági motorversenyző is. Köszönjük az Országos Rendőr-főkapitányság, a Pizza King Express és a Bubee Kft. támogatását, valamint önkénteseink segítségét!

Fotó: Pados István sipti photo

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

Lap tetejére