“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Átadták a Hegymenet Klubot Hatvanban

Author: Süni Date: 2014. január 21., kedd 11:48

Az ünnepségen beszédet mondott Szabó Zsolt országgyűlési képviselő, Hatvan város polgármestere, valamint Somogyi Mária intézményvezető. Köszöntőbeszéde után Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat lelkész elnöke megáldotta a Hegymenet Klub épületét, ellátottjait és munkatársait.

2012-ben az Észak-Magyarországi Operatív Program egyik pályázatának köszönhetően közel 100 millió forintos infrastruktúra-fejlesztést sikerült elnyernie. 2012. december 1 óta már két szociális szakfeladatot lát el az intézmény: a fogyatékos személyek (és nem csak az értelmi fogyatékkal élők) nappali ellátását.

2013 decemberében, szintén pályázati támogatásnak köszönhetően egy több száz négyzetméteren felújított, akadálymentesített, modern és minden szakmai igényt kielégítő új épületre kapott használatba vételi engedélyt.

A jövőbeli tervek között szerepel a szociális étkeztetés megszervezése, illetve három családi napközi létrehozása, melyből kettő az iskoláskorú gyermekes családoknak és egy családi napközi pedig az óvodáskorú gyermekek szüleinek nyújtana segítséget.

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére