“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Áldás és tapasztalat: reménységgel tekintenek a jövő elé a pécsi adománypontok vezetői

Author: Főadmin Date: 2015. március 09., hétfő 14:56

A nyilvánvaló sikerek mellett a két területi koordinátor, Piszér István és Kámán Tamás folyamatosan a továbblépés lehetőségeit fontolgatja és segít:  minap például a kecskeméti baptista gyülekezettől jártak náluk hatan egy baráti beszélgetésre, tapasztalatcserére. A kecskemétiek egy garázsban dolgoznak, de azt már "kinőtték", ezért más, jobb megoldáshoz várják a pécsiek tanácsai mellett az Úr áldását és útmutatását. Piszér István elmondta, hogy váratlan németországi segítséget kaptak az elmúlt év végén. Egy ottani, Pécsre gyakran látogató magyar származású házaspár közvetítésével jutottak hozzá egy jó állapotú teherautóhoz, amit fél évig ingyen használhatnak öreg, sokat szerelt saját járművük helyett. Amikor elutaztak érte, adományokkal megrakodva jöttek haza: az Úr ilyen gazdagon megáldotta azt az utat, jegyezte meg István. A teherautó májusig van náluk, de abban reménykednek, hogy korábbi tapasztalataikhoz hasonlóan azután is megoldódnak majd szállítási gondjaik.  

 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére