“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Terbe-lányok kettős győzelme

Author: Főadmin Date: 2016. március 29., kedd 10:16

 

Március 23-án kezdődtek az Országos Egyéni Diákolimpia értékszámos kategóriájának mérkőzései Miskolcon, ahol 12 csoportban összesen 258 ifjú sakkozó mérte össze tudását.  Csütörtökön – az első játéknapon ­– hat fordulót játszottak a versenyzők, másnap pedig hármat. A torna ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult pénteken délután.

Az L6-os, 1996-1998 között született lányok korcsoportjában Terbe Julianna második, Terbe Zsuzsanna pedig harmadik kiemeltként képviselték iskolájukat, a budapesti Baptista Külkereskedelmi Szakközépiskolát. Az ikrek, legyőzve riválisaikat, folyamatosan vezették a mezőnyt és magabiztosan fejezték be a versenyt. Már számos alkalommal állhattak a dobogó legmagasabb fokára, azonban utolsó egyéni ifjúsági versenyükön sikerült – pályafutásuk során először ­­– elérniük azt, hogy első és második helyezettként végezzenek egy országos bajnokságon. Sportolónőink legközelebb Szombathelyen, az Országos Csapat Diákolimpián képviselik iskolájukat.

 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére