“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Napraforgók Háza biztonságáért : nagy szükség van ilyen intézményekre

Author: Főadmin Date: 2020. december 18., péntek 17:38

 

Székesfehérvár - Ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést kapott a Napraforgók Háza fogyatékosok napközi otthona.   

 

Új intézmény Székesfehérváron a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Intézményfenntartó Központjának fogyatékos személyek nappali ellátását végző otthona. A Napraforgók Háza a Seregélyesi úti Arany János Szakiskola második emeletén nyílt meg. Pfaff Gellért intézményvezető elmondta: 16 éves kortól fogadják a fogyatékkal élőket, harminc férőhely áll rendelkezésükre. A mindennapokat egyebek mellett terápiás, kézműves és önálló életvitelre felkészítő foglalkozások, zenehallgatás, társasjáték, kirándulás tölti majd ki.

Pénteken Hári Tibor, a segélyszervezet ügyvezető főigazgatója egy magyar gyártmányú ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést, és a működéshez való hatóanyagot vett át Páros Zoltántól, a Procar Kft. értékesítési vezetőjétől. A professzionális eszköz speciális védőréteget juttat a felületekre, ezzel növeli meg a fertőtlenítés hatásait. Az adományozás a Porsche Hungária országos akciójának utolsó állomása volt.

RELATED NEWS

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére