“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A LeasePlan Hungária Zrt. és a Baptista Szeretetszolgálat együttműködése

Author: Főadmin Date: 2023. március 14., kedd 09:38

 

Üzemanyagkártyával, autópálya matricával ellátott személy- és haszongépjárművekkel, valamint kisbuszokkal segítette a lízingeléssel és flottakezeléssel foglalkozó LeasePlan Hungária Zrt. a Baptista Szeretetszolgálat munkáját az elmúlt egy esztendőben. Amikor a cég vezetése értesült az ukrajnai háború kitöréséről, az annak nyomán kialakult humanitárius válságról, a LeasePlan-nél a gyors segítségnyújtás mellett döntöttek. Az általuk használatba átadott gépjárművekkel több tízezer kilométer megtétele során több mint száz tonna segélyszállítmány jutott el a rászorulókhoz határon innen és azon túl. A LeasePlan autói részt vettek abban a munkában is, amelynek során a menekülteket a határátlépést követően biztonságos szálláshelyre szállították a Baptista Szeretetszolgálat segélymunkásai és önkéntesei. A rendkívül értékes támogatást és segítséget a segélyszervezet azzal igyekezett jelképesen viszonozni, hogy a LeasPlan a Baptista Szeretetszolgálat arany fokozatú támogató lett. Minderről Győri Máté, a segélyszervezet fejlesztési igazgatója beszélt minap, amikor kifejezte köszönetét és Hollósi Gábor munkatársunk társaságában Budaőrsön átadta az autók kulcsait a LeasPlan-t képviselő Felhőfi-Kiss Fanni hr-koordinátornak (képünkön). 

Hálásan köszönjük a segítséget a rászorulók nevében is! 

RELATED NEWS

Tartós élelmiszert gyűjtünk a zenei rendezvény napján Debrecenben

Debrecen - Június 10-én hatalmas örömünnep lesz a debreceni Nagyerdei Stadionban, ahol az Ez az a nap! elnevezésű nagyszabású nemzetközi keresztény könnyűzenei koncertre kerül sor.

A velencei Zöldliget-iskola győzött a vitaverseny döntőjében

Budapest - A velencei Zöldliget-iskola csapata képviseli majd a magyar diákokat Brüsszelben, miután győzni tudtak egy nemzetközi vitaverseny-sorozat magyarországi döntőjén.

Vidám gyermeknapi rendezvény és cirkuszi előadás támogatóink jóvoltából

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben is megszervezte Vidám Gyermeknap elnevezésű hagyományos gyermeknapi rendezvényét, amelynek során csütörtökön a segélyszervezet mintegy 1300 gyermeket látott vendégül kísérőikkel a Fővárosi Nagycirkuszban.

Lap tetejére