“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A LeasePlan Hungária Zrt. és a Baptista Szeretetszolgálat együttműködése

Author: Főadmin Date: 2023. március 14., kedd 09:38

 

Üzemanyagkártyával, autópálya matricával ellátott személy- és haszongépjárművekkel, valamint kisbuszokkal segítette a lízingeléssel és flottakezeléssel foglalkozó LeasePlan Hungária Zrt. a Baptista Szeretetszolgálat munkáját az elmúlt egy esztendőben. Amikor a cég vezetése értesült az ukrajnai háború kitöréséről, az annak nyomán kialakult humanitárius válságról, a LeasePlan-nél a gyors segítségnyújtás mellett döntöttek. Az általuk használatba átadott gépjárművekkel több tízezer kilométer megtétele során több mint száz tonna segélyszállítmány jutott el a rászorulókhoz határon innen és azon túl. A LeasePlan autói részt vettek abban a munkában is, amelynek során a menekülteket a határátlépést követően biztonságos szálláshelyre szállították a Baptista Szeretetszolgálat segélymunkásai és önkéntesei. A rendkívül értékes támogatást és segítséget a segélyszervezet azzal igyekezett jelképesen viszonozni, hogy a LeasPlan a Baptista Szeretetszolgálat arany fokozatú támogató lett. Minderről Győri Máté, a segélyszervezet fejlesztési igazgatója beszélt minap, amikor kifejezte köszönetét és Hollósi Gábor munkatársunk társaságában Budaőrsön átadta az autók kulcsait a LeasPlan-t képviselő Felhőfi-Kiss Fanni hr-koordinátornak (képünkön). 

Hálásan köszönjük a segítséget a rászorulók nevében is! 

RELATED NEWS

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére