“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A BM elismerése: a közfoglalkoztatásban kiemelkedően teljesített a Baptista Szeretetszolgálat

Author: Főadmin Date: 2016. december 05., hétfő 17:16

 

A BM a közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő teljesítmény elismeréseként öt-öt millió forint támogatásban részesített ötven települést, valamint a Baptista Szeretetszolgálatot és a Református Szeretetszolgálatot. Az oklevelek átadását megelőzően Pogácsás Tibor elmondta: a megvalósult programoknak köszönhetően javult a települések bel- és külterületi úthálózatának állapota, a közösségi terek és a gyalogos közlekedést szolgáló járdák minősége, a mezőgazdasági programokban termelt terményeket pedig az önkormányzatok a közétkezésben hasznosítják. A közfoglalkoztatási programokban folytatott tevékenységek egymásra épülnek, esélyt kínálnak egy-egy helyi ötlet megvalósítására is, tette hozzá az államtitkár.

A Baptista Szeretetszolgálat a maga 48 telephelyével országos közfoglalkoztatóként kapta az elismerést. Az ezt tanúsító oklevelet Hári Tibor ügyvezető igazgató és Szanyi Gergely programvezető vette át az ünnepségen.

 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére