“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Baptista Szeretetszolgálat csapata az Open Road Fesztiválon

Author: Főadmin Date: 2016. június 09., csütörtök 12:32

 

Június második hetében motorosok népesítik be az alsóőrsi tópartot. Az idei, 17. Open Road Fest szervezői ismét gondoltak a rászorultakra: partnerükkel, a Baptista Szeretetszolgálattal rendezik meg a Jótékonysági Kids Race-t, amikor a Fejér megyei Seregélyesről érkező óvodások versenyeznek majd kis motorjaikon. A segélyszervezet második alkalommal együttműködő partnere a szervezőknek, a jótékonysági akció célja, hogy a motorosokat és más látogatókat adakozásra, egy tank benzin árának felajánlására buzdítsa. Az adományokból a szervezet az elmúlt évhez hasonlóan rászoruló óvodásokat támogat. (Takáts Tamás a Karthago, Mező Misi a Magna Cum Laude együttes énekese már jelezte, hogy szeretné támogatni a programot, ők voltak idén az egyik első felajánlók.) Hegedűs Ádám, a Baptista Szeretetszolgálat projektvezetője arra számít, hogy a zenészek példáját sokan követik majd és sikerülhet a fesztivál végére több százezer forintot összegyűjteni a rászoruló, óvodások korú kisgyerekeknek alábbi számlaszámon: 10918001-00000061-69770006. (A segélyszervezet arra kéri azokat, akik a kis rászorult ovisokat segítenék, utaláskor a közlemény rovatba írják rá: Kids Race.)

A Baptista Szeretetszolgálat csapata már megnyitotta standját a rendezvény helyszínén, a Pelso Kempingben, ahol az idén 20 éves segélyszervezet tevékenységéről, az aktuális jótékonysági akciókról és sok minden egyébről tájékozódhatnak az érdeklődők.  

 

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére