“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A baptista sakkiskola újabb remek sikere: Demeter Dorina női Fide-mester lett!

Author: Főadmin Date: 2017. november 27., hétfő 11:04

 

A Baptista Szeretetszolgálat támogatásával induló ifjú tehetség, Demeter Dorina nemrégiben nemzetközi versenyén bombameglepetést okozott a „magyar rangadón”, amikor 12 évesen legyőzte több mint 400 élőponttal magasabban jegyzett nemzetközi mester ellenfelét, Almási Istvánt, s ezzel WFM minősítést szerzett.

Több mint 20 éve nem szerzett magyar női versenyző ilyen fiatalon WFM minősítést. Mindenki gratulált Demeter Dorina rangosabb címéhez, legutóbbi versenyén elért páratlan teljesítményéhez, mellyel meghaladta a 2100-as élőponthatárt és életkorával magyar csúcstartó lett. A szakemberek szerint érlelődik az új magyar női  válogatott, melynek nagy eséllyel tagja lehet Demeter Dorina is. Aki sikerének örülve nem felejtett el köszönetet mondani  őt mindenben támogató családjának és mindazoknak, akik a kezdetektől fogva bíztak benne, hittek a tehetségében és mellé álltak a céljához vezető úton. Közöttük volt a Baptista Szeretetszolgálat csapata és annak vezetője, Szenczy Sándor is.

 

 


 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére