“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A baptista fenntartású iskolák országos tanévnyitója

Author: Főadmin Date: 2015. augusztus 31., hétfő 20:03

 

A diákok kedves műsora után Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke bejelentette: az ország negyvenhárom baptista fenntartású iskolájában közel 16 ezer diák kezdi meg szeptembertől az idei tanévet. „Nagyon szeretném azt, hogy mindenki, a diákok, a tanárok, a szülők és az önkormányzat képviselői is egységben lássák a jövőt. Azt kívánom, hogy a maga területén legyen mindenki nagyon sikeres”, mondta, majd hivatalosan is megnyitotta a baptista fenntartású magyarországi oktatási intézmények idei tanévét. Papp János egyházelnök áldása és Czuppon István iskolaigazgató ünnepi köszöntője után Koszti András, Velence polgármestere szólt. Több más mellett arról beszélt, mennyire szerencsések a diákok azért, hogy a Velencei-tó partján élhetnek és azért is, hogy a Zöldliget Általános Iskolába járhatnak, ahol az izgalmas programokon mindig mosolygós arcokat látott. „A tanulás nem kötelesség, hanem lehetőség, hiszen minél többet tudunk a világról, annál szabadabban és boldogabban élhetünk”, fogalmazott a városvezető.

A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő oktatási intézményekben az idei volt a második olyan tanév, ahol az elsősök tabletet kaptak. 433 készülék jutott Sárosd, Seregélyes, Petőfibánya, Hatvan, Pécs, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Tiszaszalka, Tiszakerecseny, Újkenéz, Lónya, Kótaj, Nagyhalász és Nyírbogdány elsőseinek.             

 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére