“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Sok-sok ezer üdítő pillanat a kánikulában

Author: Főadmin Date: 2017. augusztus 05., szombat 10:12

 

Budapest – A rendkívüli melegre való tekintettel a Baptista Szeretetszolgálat július 20-tól egészen augusztus 5-ig számos alkalommal osztott hűtött üdítőitalt a fővárosban, két helyszínen. Az akció folytatódik, a támogató a HELL Energy Magyarország Kft.

 

A segélyszervezet önkéntesei és néhány alkalommal a támogató cég segítői Baricz Dezső programvezető irányításával alkalmanként mintegy ezerötszáz darab dobozos üdítőt kínáltak mindazoknak, akik elfogadták a hideg italt a főváros két legforgalmasabb pontján, a WestEnd és az Allee bevásárlóközpontok előtt. Az elmúlt héten, keddtől szombatig például öt alkalommal, napi egy-másfél óra alatt talált gazdára a XIXO COLA. Ez azt jelentette, hogy összesen nyolc-tíz órát dolgoztak az önkéntesek a 37-40 fokos kánikulában, a tűző napon. A HELL Energy Magyarország Kft., a támogató cég idén nyáron eddig összesen kétszer 11 ezer 500 doboz üdítőt ajánlott fel jótékony célra.

 


 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére