“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Sok-sok ezer üdítő pillanat a kánikulában

Author: Főadmin Date: 2017. augusztus 05., szombat 10:12

 

Budapest – A rendkívüli melegre való tekintettel a Baptista Szeretetszolgálat július 20-tól egészen augusztus 5-ig számos alkalommal osztott hűtött üdítőitalt a fővárosban, két helyszínen. Az akció folytatódik, a támogató a HELL Energy Magyarország Kft.

 

A segélyszervezet önkéntesei és néhány alkalommal a támogató cég segítői Baricz Dezső programvezető irányításával alkalmanként mintegy ezerötszáz darab dobozos üdítőt kínáltak mindazoknak, akik elfogadták a hideg italt a főváros két legforgalmasabb pontján, a WestEnd és az Allee bevásárlóközpontok előtt. Az elmúlt héten, keddtől szombatig például öt alkalommal, napi egy-másfél óra alatt talált gazdára a XIXO COLA. Ez azt jelentette, hogy összesen nyolc-tíz órát dolgoztak az önkéntesek a 37-40 fokos kánikulában, a tűző napon. A HELL Energy Magyarország Kft., a támogató cég idén nyáron eddig összesen kétszer 11 ezer 500 doboz üdítőt ajánlott fel jótékony célra.

 


 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére