“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Jótékonysági esten gyűjtött a segélyszervezet egy nagybeteg fiúért

Author: Főadmin Date: 2016. október 20., csütörtök 21:05

 

A jászberényi Farkas Ricsi betegsége olyan ritka, hogy rajta kívül csupán egyetlen embert diagnosztizáltak ugyanezzel a súlyos bajjal az egész világon. Hatalmas fájdalmak között, folyamatosan küzd az életéért. A Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági estjével Ricsit és családját kívánta támogatni e nehéz küzdelemben. A belépőjegyek megvásárlásával (ezeket 2, 3 és 5 ezer forintért árulták) sokan álltak melléjük és ilyen módon szórakozva vettek részt a segélyprogramon. Aki így döntött, az sorsoláson vehetett részt. A műsor előadóművészei között volt Bangó Margit, Szandi, Tóth Vera, Radics Gigi, Emilio, Gájer Bálint, Pintér Béla és Farkas Zsolt.

A támogatói jegyek megvásárlásából és a helyszínen összegyűlt összeget – több mint egymillió forintot –  Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója adta át Ricsi szüleinek. Az est főszervezője Baricz Dezső programvezető volt.  

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére