“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Jótékonysági esten gyűjtött a segélyszervezet egy nagybeteg fiúért

Author: Főadmin Date: 2016. október 20., csütörtök 21:05

 

A jászberényi Farkas Ricsi betegsége olyan ritka, hogy rajta kívül csupán egyetlen embert diagnosztizáltak ugyanezzel a súlyos bajjal az egész világon. Hatalmas fájdalmak között, folyamatosan küzd az életéért. A Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági estjével Ricsit és családját kívánta támogatni e nehéz küzdelemben. A belépőjegyek megvásárlásával (ezeket 2, 3 és 5 ezer forintért árulták) sokan álltak melléjük és ilyen módon szórakozva vettek részt a segélyprogramon. Aki így döntött, az sorsoláson vehetett részt. A műsor előadóművészei között volt Bangó Margit, Szandi, Tóth Vera, Radics Gigi, Emilio, Gájer Bálint, Pintér Béla és Farkas Zsolt.

A támogatói jegyek megvásárlásából és a helyszínen összegyűlt összeget – több mint egymillió forintot –  Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója adta át Ricsi szüleinek. Az est főszervezője Baricz Dezső programvezető volt.  

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére