“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Vujity Tvrtko és Ambrus Attila összefogott a fontos közös cél érdekében

Author: Főadmin Date: 2020. május 03., vasárnap 21:56

 

Budapest - Jótékonysági árverés indult a Vujity Tvrtko által felajánlott Pulitzer-emlékdíjért és Ambrus Attila egyedi vázájáért. A tévés műsorvezető-újságíró, aki a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági nagykövete, a koronavírus-járvány elleni küzdelmet szeretné támogatni kezdeményezésével.

 

A Pulitzer-emlékdíjból befolyó összeget felajánlja a vírusjárvány által legveszélyeztetettebb csoportok megsegítésére.

Licitálni az alábbi linken lehetséges:
https://tvrtko.dotosystem.com

Tvrtko kérésére Ambrus Attila keramikus szintén csatlakozik a jótékonysági akcióhoz, s elkészít egy egyedi műtárgyat az árverésre. Attila a legnemesebb anyagokból, óarany mázzal bevont padlóvázát készít, amelybe -kérés esetén- belevési a licit nyertesének nevét!

Ambrus Attila erre az alkalomra készített vázájára itt lehet licitálni:
https://ambrus.dotosystem.com

Az árverésből befolyt összeget a járvány elleni harcra, azon belül is a legnehezebb sorban lévők megsegítésére fordítja a szervezet. Az árverések győzteseinek Tvrtko és Ambrus Attila közösen adja át a vázát és a Pulitzer-emlékdíjat. „Ezt az akciót egyértelműen jelzésértékűnek szánom. Jelezze mindenkinek, hogy ha két ennyire különböző ember, mint mi ketten vagyunk; ha tényleg a tűz és a víz is össze tud fogni egy jó és nemes ügy érdekében, akkor ez mindenki másnak is sikerülhet!”, mondta az ötletgazda, aki már hosszú évek óta segíti a segélyszervezet munkáját.

 

RELATED NEWS

Szenczy Katalinra emlékezünk

Kati életét Isten és az emberek iránt való szeretete, hűséges, imádkozó szíve, szelíd, kedves személye és szolgálatkészsége határozta meg. Szenczy Sándor nem mindennapi küldetéséhez Kati nemcsak a biztos családi hátteret, az otthon meleg légkörét biztosította, de a kezdetektől maga is aktívan részt vett úgy a gyülekezeti, mint a szeretetszolgálati munkában is. Adjunk hálát Kati életéért és búcsúzzunk el Tőle együtt!

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Lap tetejére